REDIGERING
Vår erfarenhet inom videoredigering är allt från proffsiga musikvideos och reklamfilmer till mer komisk klippning på några av Sveriges absolut främsta Youtubeprofiler. Att förmedla känsla och budskap genom rörlig bild är något vi både kan och brinner för.
ANIMERING
TV-grafik, lyricvideos eller grafik till LEDväggar är ett axplock av vad vi gjort inom animation och motion graphics, vill du göra ett proffsigt intryck är motion graphics ett utmärkt sätt.
VIDEO
Vi har lång erfarenhet inom filmning med den bästa utrustningen för att fånga knivskarp bild och tydligt ljud. Oavsett om du vill göra en livesändning eller en välredigerad video så kan vi hjälpa dig.
FOTOGRAFI
Visst är verkligheten vacker, men den är nog som vackrast genom en riktigt stor bländare! Vi hjälper dig gärna med porträttbilder, eventfoton, bröllopsfoton med mera. 
LJUSTEKNIK
Ljus kan förtydliga, förstärka och sätta en känsla i lokalen. Vill du ge en minnesvärd upplevelse till din publik är ljuset minst lika viktigt som ljudet menar vi.
GRAFISK DESIGN
Vi har gjort allt från logotyper till skivomslag.
Ditt företag vill såklart göra ett professionellt intryck oavsett, om det är en annons i en tidning, på sociala medier eller en dekor på en bil. Så kan vi hjälpa dig göra det bästa första intrycket möjligt. 
Back to Top